ERIC CLAPTON & STEVE WINWOOD SAMEN NAAR ARNHEM

10-12-2009 @ 14:58

Twee grootheden uit de muziekwereld, Eric Clapton & Steve Winwood, komen op zaterdag 29 mei 2010 naar Nederland voor een gezamenlijk concert. Dit unieke optreden vindt plaats in het Gelredome XS in Arhem, de verkleinde versie van het Gelredome. 

Eric Clapton en Steve Winwood hebben beiden een lange en zeer succesvolle carrière met talrijke hits en onderscheidingen op hun naam staan. Hun muzikale wegen kruisten zich in 1969 met de formatie van Blind Faith. Ondanks het succes en de zeer goede kritieken bracht de band het slechts tot één album en live tour. De vriendschap die ontstond met deze samenwerking duurde voort, maar Clapton en Winwood stonden in de jaren daarop slechts een paar keer samen op het podium tijdens een evenement voor het goede doel.

De gezamenlijke shows in de Verenigde Staten vorig jaar waren dan ook de eerste shows waar het duo sinds 40 jaar weer echt samen optrad. Nu wordt de tour doorgezet in Europa. De langverwachte tour start in Birmingham op 18 mei en eindigt op 13 juni in Istanbul.

ERIC CLAPTON & STEVE WINWOOD - TOGETHER LIVE
Zaterdag 29 mei 2010
Gelredome XS - Arnhem
Entree: €59, €56, €53, €50 (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur
Let op: maximaal 8 kaarten per persoon per transactie