MEER CONCERTEN NAAR HET GELREDOME

10-12-2009 @ 14:44

Volgend jaar gaat Mojo Concerts meer concerten organiseren in het Arnhemse GelreDome. Speciaal voor deze extra concerten wordt er een nieuwe concert opstelling neergezet. In het midden van het GelreDome wordt het podium neergezet en met speciale doeken wordt er een kleinere zaal gemaakt met een maximale capaciteit van 12.500 bezoekers. Er is plaats voor zowel staan- als zitplaatsen. Om het verschil voor het publiek tussen de stadionconcerten en de concerten met een kleinere opstelling aan te geven, introduceren we GelreDome XS!
Aldus Mojo concerts.

Concrete aanleiding voor deze nieuwe opzet is de verbouwing van Ahoy Rotterdam waardoor tot eind september deze zaal niet beschikbaar is voor evenementen. Mojo Concerts organiseert al jaren naar grote tevredenheid evenementen in GelreDome en is zeer tevreden met deze oplossing. De eerste concerten die plaatsvinden in GelreDome XS zijn Kiss en Eric Clapton met Steve Winwood.

GelreDome XS beschikt over de van GelreDome bekende goede akoestiek, uitstekende horeca voorzieningen, goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie kijk op www.gelredome.nl.