Kink FM start met Rock Request op TV-kanaal Xite

07-12-2009 @ 18:10

Echte Lowlands krakers, jaren ’90 nostalgie met Nirvana en Pearl Jam, meezingers als ‘Wonderwall’ van Oasis en Coldplay’s ‘Yellow’ en nieuwe hits van Editors en Muse. Op woensdag 9 december van 20:00 tot 23:00 bepaalt de kijker zelf welke Rock video’s worden uitgezonden op het digitale televisiekanaal Xite. Rock Request wordt mede mogelijk gemaakt door het landelijke radiostation Kink FM.

Over Xite
Xite is het nieuwe, interactieve muziekplatform van Nederland. Bij Xite bepaalt de kijker zelf wat hij waar en wanneer ziet. Muziekclips kunnen worden aangevraagd op Xite TV op UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57. UPC abonnees kunnen daarnaast ook gebruik van van Xite on demand onder de rode knop van hun afstandsbediening.
 
Over Kink FM
Kink FM heeft landelijke kabeldekking, maar is ook via www.kinkfm.com, mobiele telefoons en satelliet te ontvangen. Kink FM heeft een zogenaamde commerciële status, dat wil zeggen dat het station volledig zonder steun van de overheid functioneert. Kink resideert onder de Vereniging Veronica. Naast de hoofdzender Kink FM zijn er ook nog KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.