XITE mediapartner Dauwpop

04-05-2016 @ 09:01

Dauwpop en XITE zijn een partnership aangegaan. XITE treedt op als mediapartner en host van de dance kuil. De dance kuil wordt daarom omgedoopt tot XITE Party Pit. De Nijverdalse dj/producer Pyrodox is uitgeroepen tot Xite Kickstart.

In de XITE Party Pit treden onder andere Ronnie Flex, FeestDJRuud, De Likt, Mr. Polska, Dazzled Sticks en Pyrodox op. Pyrodox is door XITE direct uitgeroepen tot XITE Kickstart. De talentvolle dj is afkomstig uit Nijverdal en is het laatste jaar stevig aan het doorbreken. Niet voor niets zal hij de XITE Party Pit afsluiten met een vette show.

XITE is dé muziektelevisiezender voor jongeren en bereikt, met het uitzenden van 24/7 muziek gerelateerde content, in Nederland, België en Duitsland meer dan 15 miljoen huishoudens. In 2015 lanceerde XITE de 'Personalised Music Television' applicatie. De app is dé nieuwe manier om videoclips te bekijken, waarbij gebruikers hun eigen playlists samen kunnen stellen en op basis van hun smaak tips krijgen over nieuwe muziek.

Dauwpop is al uitverkocht. Voor festivalgangers die nog willen overnachten of nog geen parkeerticket hebben gekocht, camping- en parkeerticktes zijn nog te koop via de site. Campingtickets kosten €15 (excl. servicekosten) en parkeertickets €5 (excl. servicekosten).

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws.

www.facebook.com/dauwpophellendoorn

Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop of #dauwpop.

ZATERDAG 28 mei 2016
Terrein a/d Luttenbergerweg

Line-up o.a.:
Kensington
Madness
Jett Rebel
Saybia
De Staat
Fresku
Balthazar
Bökkers
Kadavar
My Baby
Lucas Hamming
Mr. Polska
Ronnie Flex
Feestdjruud
Haevn
Dazzled Sticks
Birth Of Joy
De Likt
Death Alley
Pierce Brothers
Drive Like Maria
HATY HATY
Dj De Rooie Jager
Bokoesam
Stepherd & Skinto
Indian Askin
Black Honey
SBMG
Kuddedieren
Nap Eyes
Pyrodox
Frank Van Der Lende (Presentator)
Maask
Back To The 90's
The Volcano Boys
Dj Ed Rock
Dj E-Star
The Hillbilly Moonshiners
Small Time Crooks
Sleazy Elegance
De Ruige Rita's
LOT