JAMIE CULLUM OP 7 JUNI IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

16-11-2009 @ 15:46

Op maandag 7 juni geeft Jamie Cullum een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit concert geeft de Britse pianist/zanger naar aanleiding van zijn nieuwe album 'The Pursuit' dat onlangs is verschenen.  

Jamie Cullum breekt in 2003 door bij het grote publiek met zijn derde album 'Twentysomething'. Met zijn mix van jazz, melodische pop en rock weet de Brit een heel breed publiek aan te spreken. Twee jaar na zijn grote doorbraak verschijnt het vierde album 'Catching Tales'. Het album wordt een nog groter succes dan 'Twentysomething'. De nummers 'Get Your Way' en 'Mind Trick' worden uitgebracht op single. In Nederland speelt Jamie Cullum dat jaar onder andere op Rockin’ Park,  North Sea Jazz en geeft hij drie uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall.

Na vier jaar brengt de zanger zijn langverwachte nieuwe album 'The Pursuit' uit. Voorafgaand verschijnt de single 'I'm All Over It' uitgebracht. Het album wordt gekenmerkt door een fris geluid, waarbij moderne invloeden versmelten met Jamie’s liefde voor jazzmuziek.

JAMIE CULLUM
Maandag 7 juni 2010
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur