EVOLUTION OOK OP CD

16-09-2009 @ 23:06

Nog even en dan staat de TT Hall in Assen in het teken van hét dance evenement “Radio 538 presents Evolution”. Op 19 september van 21.00 uur tot 07.00 uur kan men genieten van een strakke line-up, waaronder een drie uur durende set van ’s werelds grootste dj: Tiësto. Voor iedereen die nog in de Evolution sfeer wil blijven, is tijdens de avond de officiële release van de Evolution cd compilatie.
De Evolution cd is gemixt met de beste tracks en remixen van dit moment en weerspiegelt het gevoel van dit bruisende evenement. De beste trance, aanvullend met de meest vette tech-house platen; zorgen samen voor een heerlijke cd waarbij je Evolution letterlijk in huis haalt. Drieëntwintig top hits van onder meer de Evolution headliners Tiësto, Markus Schulz en Marco V, maar ook Sander van Doorn en vele anderen hoogstaande artiesten sieren het schijfje en vertalen het beste van Evolution. De officiële release van dit album vindt plaats tijdens het gelijknamige evenement en is dan tevens verkrijgbaar. Vanaf maandag 21 september ligt de Evolution cd in alle bekende muziekwinkels en is zelfs al te reserveren op radio538.nl.  

Kaarten voor Evolution à € 39.50 (excl. reserveringskosten) zijn te koop via www.radio538.nl en in de winkels van Primera. Door de enorme run op kaarten, zijn er extra kaarten verkrijgbaar aan de deur. Dit feest als VIP meemaken kan ook! Er is een beperkt aantal Deluxe Tickets beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op www.radio538.nl .