IOS: Voor Altijd

28-08-2009 @ 14:30

Na 13 jaar heeft IOS besloten om te stoppen, na een flink aantal hits, 5 albums en meer dan 1.000 optredens is de laatste ronde aangebroken voor de band. Deze laatste ronde is begin dit jaar van start gegaan met een theatertour door het land, tot en met 9 april waren  de heren nog in diverse zalen te bewonderen. Op 3 oktober 2009 staat het afscheidsconcert in Paradiso gepland maar vanwege de overweldigende belangstelling (Paradiso werd binnen 1.5 week uitverkocht) heeft de band besloten er een afscheidstournee van te maken. In de maand september treedt IOS nog op in Groningen, Haarlem, Tilburg, Utrecht en Den Haag. Eind juli verschijnt de allerlaatste single, gevolgd door de Best Of, met de toepasselijke titel Voor Altijd op 28 augustus. Hierop staan naast de grootste hits van de band uit de afgelopen 13 jaar ook een selectie uit het cliparchief van de band en uiteraard de nieuwe single 'Dan Ben Jij Het'. Omdat IOS als 'Is Ook Schitterend' haar wortels heeft in Gr oningen zal er ook een speciale Groninger editie verschijnen van Voor Altijd compleet met een Groninger stadswandeling langs alle plekken die belangrijk zijn geweest voor de jongens van IOS. De Groninger editie is een samenwerking tussen IOS, Marketing Groningen, Dagblad van het Noorden en RTV Noord-Holland, deze laatste 2 partijen zullen de release van de Groninger Editie publicitaire gezien ondersteunen.

TRACKLISTING:
CD: 1. Achttien voor altijd 2. Dan ben jij het 3. Uit de schaduw 4. Altijd wel iemand 5. Hoe het voelt 6. Meer van jou 7. Morgen 8. Open 9. Hoofd onder water 10. Zaterdagnacht 11. Het is een mooie dag 12. Als ik mijn ogen sluit 13. Mooie woorden 14. Iedereen 15. Voltooid verleden tijd 16. Heel even maar BONUSTRACKS: 17. Wat gaan we doen (live Gelredome) 18. Laat het licht aan (live HMH)
DVD: 1. Voltooid verleden tijd 2. Iedereen 3. Als ik mijn ogen sluit 4. Wat gaan we doen (live) 5. Hoe het voelt 6. Uit de schaduw 7. Altijd wel iemand 8. Meer van jou 9. Laat het licht aan (live) 10. Open

Release: 28 augustus 2009
CD+DVD: 22 228062
Label: CNR Entertainment