FEDDE LE GRAND KEEPS IT REAL!

26-08-2009 @ 19:31

De zomer is in volle gang en de alsmaar stijgende temperaturen veroveren de vele Europese stranden. Alsof het nog niet heet genoeg is dropt Fedde le Grand een nieuwe ‘hot release’ van zijn in september te verschijnen en langverwachte album OUTPUT, waardoor de thermometers overuren zullen gaan draaien in de clubs en op de vele festivals!

Let Me Be Real is een dijk van een floorfiller waarbij de synths & beats van Fedde opnieuw soepeltjes samenwerken met dé stem van Flamingo Recordings: Mitch Crown.

Deze uitgekiende track is een uitstekend voorbeeld van de perfecte fusie tussen pop en dance. Een sound die wereldwijd steeds populairder wordt en meer en meer de hitlijsten verovert. Maar niet alleen de radiostations worden bediend, dankzij een uitgebreid remix pakket komen ook de clubbers stevig aan hun trekken met deze nieuwste Flamingo Recordings klapper.

Sommige remixes zijn zelfs zo sterk dat ze het origineel niet alleen aanvullen maar zelfs proberen te overtreffen. Neem de pittige re-work van vriend en labelpartner Funkerman. Hij levert een sterk staaltje produceerwerk af en geeft de plaat waar mogelijk nog meer funk en groove. Fedde neemt onder zijn alias F.L.G. zijn eigen nummer ook onder handen, en scoort keiharde punten met zijn eigenhandige Dub & Vox mixes. Verder bevat het exclusieve pakket nog dikke remixes van Kraak & Smaak en Hook N’ Sling vs. Goodwill. Kortom, genoeg keus en voor elke dansvloer, housefreak en dj wat wils!

Let Me Be Real (The Remixes) is op 17 augustus wereldwijd uitgebracht. De officiële single komt uit op 31 augustus.
Je kan de video clip alvast exclusief bekijken op www.letmebereal.feddelegrand.com

Let Me Be Real is de laatste aanzet tot de langverwachte release van Fedde le Grand’s album OUTPUT 14 september.
www.feddelegrand.com