Kraak & Smaak remixen nieuwe single van Moby

15-04-2011 @ 09:44

De eerste single van Moby's nieuwe album 'Destroyed' is 'The Day'. De single komt op 9 mei uit en bevat een remixpakket met mixen van o.a. Kraak & Smaak, Yeasayer en Funkerman.

De heren achter Kraak & Smaak bewezen zich al eerder als meesters van de remixen. Zo werd o.a. de muziek van Jamiroquai, Fedde Le Grand, Junkie XL, Sam Sparro, Hurts en Maxwell al flink door ze onder handen genomen. Nu wordt ook Moby aan die indrukwekkende lijst toegevoegd, met een remix voor de single The Day.

Naast Moby komt ook het producerstrio Kraak & Smaak met een nieuw album: Electric Hustle. Het nieuwe album zal op 25 april worden uitgebracht; na de release party in de Melkweg op 28 april zal een eerste kleine NL Live tour volgen. De video van de eerste single Call Up To Heaven feat. Lex Empress is hier te bekijken.

Andere artiesten die hun draai zullen geven aan 'The Day' zijn Yeasayer, Basto!, en Lifelike. Een diverse selectie die van artiesten, die van 'The Day' een dansvloerknaller maken of juist een meer alternatieve kijk op het nummer onthullen.

Het album en het fotoboek Destroyed worden op 16 mei uitgebracht. Op 30 mei zal Moby een uitverkochte show geven in The Max van de Melkweg. Op zondag 19 juni staat hij op Festival Mundial in Tilburg.