ROBBIE IS BACK!

05-08-2009 @ 19:59

ROBBIE WILLIAMS KOMT MET NIEUWE SINGLE 'BODIES' OP 9 OKTOBER, NIEUW ALBUM 'REALITY KILLED THE VIDEO STAR' OP 6 NOVEMBER

Dit jaar zal bij EMI Music een nieuwe single en een nieuw album van Robbie Williams verschijnen. De zanger, die wereldwijd maar liefst 55 miljoen albums heeft verkocht, komt op 9 oktober met zijn nieuwe single 'Bodies'. 'Bodies' wordt later dit jaar opgevolgd door het nieuwe album 'Reality Killed The Video Star', dat op 6 november het levenslicht zal zien. Zowel het album als de nieuwe single werden geproduceerd door Trevor Horn en zijn opgenomen en gemixed in Londen.

Robbie Williams heeft vele records voor albumverkopen en ticketsales op zijn naam, niet in de minste plaats toen hij in het Guinness Book of Records werd bijgeschreven in 2006 omdat hij 1.6 miljoen tickets in één dag verkocht.
Op die 2006-tour speelde Robbie in totaal voor meer dan 3.7 miljoen mensen. Drie jaar daarvoor was het Robbie Williams die op het grootste live-muziek event in de UK ooit speelde: zijn drie optredens op Knebworth trokken 365.000 mensen in drie dagen.

Robbie heeft ook meer Brit Awards gewonnen dan enig andere artiest, heeft 3 Ivor Novello awards gewonnen voor zijn songwriting en heeft het record voor het snelst verkopende Greatest Hits album ooit  - dit album bereikte dan ook de #1 positie in 18 landen.

Voor meer info: www.robbiewilliams.com