Interfinalisten Tour presenteert Nina June & Patrick van Rhijn

26-06-2009 @ 14:35

Vanaf september dit jaar zullen zangeres Nina June en bestsellerauteur Patrick van Rhijn de theaters in het gehele land ingaan met de 'Interfinalisten Tour presenteert Nina June & Patrick van Rhijn' om een unieke combinatie te brengen van muziek en literatuur.
Op 28 mei gaven ze al een zeer succesvol voorproefje op deze theatertour in de SugarFactory in Amsterdam. Tijdens deze show was er een gastoptreden van zangeres Giovanca. De presentatie was in handen van Stacey Rookhuizen en de supportact werd verzorgd door aanstormend talent Christiaan Hof.

Eerder schreef Nina June het liedje Wonderwater speciaal voor het tweede boek van Patrick van Rhijn: Vaderstad. De release van dit boek werd een primeur: het eerste boek met een eigen soundtrack én een eigen videoclip.

De combinatie van pakkende teksten, de muziek en de gezamenlijke voordracht tijdens optredens van Nina June en Patrick bleken elkaar zo te versterken dat besloten werd het beste van hun disciplines te combineren in een verrassende theatershow waarbij het publiek wordt meegezogen in een rollercoaster van emoties, humor en herkenbaarheid.

Nina June is één van de 15.000 vrouwen die via een ludieke actie door Patrick persoonlijk werd benaderd via Hyves met de bedoeling zijn autobiografische debuutroman Weg van Lila te promoten. Deze bestseller vertelt het verhaal van Djon Maas, een wanhopige vader die vecht voor de voogdij over zijn dochtertje Lila. Geraakt door zijn boek, zocht Nina contact wat resulteerde in de samenwerking.

Voor een compleet overzicht van de tour, kijk op www.ninajune.com of
www.vaderstad.nl