René Shuman & Angel-Eye behalen gouden status met DVD

04-03-2013 @ 21:52

René Shuman & Angel-Eye hebben 28 februari jl. een golden award ontvangen voor de verkoop van meer dan 25.000 exemplaren van hun DVD “Mr. & Mrs. Rock ‘n Roll”. Dit gebeurde tijdens het live televisieprogramma Tijd voor MAX op Nederland 2.
We wisten dat de gouden status bijna behaald was. Zo’n moment is altijd leuk, maar we maken muziek voor de liefhebbers. Een gouden DVD bevestigt de interesse van het publiek, maar dat merken we gelukkig ook aan onze uitverkochte shows. We willen alle fans in elk geval hartelijk bedanken!”, aldus een verraste René & Angel-Eye.

Het muzikale duo was 1 maart ook te zien bij Omroep MAX met hun special “Keeping The Dream Alive”. In dit concert ter ere van hun 10-jarig jubileum als duo creëren René Shuman & Angel-Eye nostalgische sferen en maken ze oude muziek in een eigentijds arrangement weer immens populair. Samen met een orkest inclusief violen, steelguitar en dansers brengt het duo op hun eigen unieke manier muziek van Elvis Presley, Roy Orbison en andere helden uit de jaren ’60. In deze special waren onder andere nummers als Always on my mind, In Dreams, Something stupid, That’s all right mama en Can’t Help Falling in Love te horen.

http://www.always-online.tv/dream/

https://twitter.com/shuman_angeleye