KYTEMAN'S HIPHOP ORKEST SPECIAL GUEST CONCERT ANOUK IN WESTERPARK

23-02-2009 @ 21:19

De jonge Utrechtse trompettist Kyteman verzorgt samen met zijn hiphop orkest op zondag 5 juli het voorprogramma van het concert van Anouk in het Westerpark. Zijn debuutalbum 'The Hermit Sessions' is deze week uitgekomen.

Een concert van Anouk gaat meestal gepaard met een voorprogramma op niveau. Ook voor het optreden in het Westerpark is het Anouk gelukt een groot talent te strikken. Na optredens van zZz, Postman en Voicst is het nu de beurt aan Kyteman met zijn hiphop orkest het publiek op te warmen voor de van oorsprong Haagse zangeres. Kyteman's hiphop orkest bestaat uit een ensemble van drummers en blazers, een heus strijkkwartet en acht MC’s aangevoerd en gedirigeerd door Kyteman.
Colin Benders begon op 18-jarige leeftijd aan zijn debuutalbum 'The Hermit Sessions'. Nu, drie jaar later wordt het album uitgebracht en toert hij met zijn hiphop orkest door heel Nederland. Kyteman gaf begin dit jaar een spectaculair optreden tijdens Noorderslag en is de tweede Serious Talent act die dit jaar airplay krijgt op 3FM.

ANOUK
+ special guest Kyteman's hiphop orkest
Zondag 5 juli 2009
Cultuurpark Westergasfabriek – Amsterdam
Entree: € 42 (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: € 142 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur