Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten

28-11-2008 @ 17:29

'Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten' is de titel van het debuutalbum van Roosbeef. Je zou zo zeggen dat Roosbeef geen introductie nodig heeft, maar dat doen we dan toch maar.
Roos Rebergen won al in 2005 de Grote Prijs van Nederland, was ze al in veel te zien en te horen in de clubs en op festivals in het land. En dan met band, Roosbeef dus. Toch heeft het wat jaren mogen duren eer de debuutplaat van Roosbeef het licht ziet. Oorspronkelijk geplanned voor het nieuwe jaar, maar omdat ook wij niet meer kunnen wachten, zorgen we dat dit prachtalbum al op 15 december 2008 in de winkels ligt.

Dat mooie album is tot stand gekomen met hulp van producer Tom Pintens (Zita Swoon) en Tjeerd Bomhof (Voicst), maar de basis blijft natuurlijk de liedjes van Roos; Ontroerend, grappig, maar vooral 'echt'. Roos: 'De hele plaat gaat over verlangens. En het belangrijkst in het leven vind ik dat iets echt is en dat mensen echt zijn. En ik probeer zo goed mogelijk dat "echt zijn" te vertalen in mijn liedjes.'
Op 12 januari zal Roosbeef 'Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten' presenteren in Paradiso, Amsterdam. Op 17 januari staat Roosbeef op Noorderslag en vanaf half februari volgt een Nederlandse clubtour. 

website: www.roosbeef.nl
myspace.com/roosbeef

Bandleden 
   
Zang, Piano: Roos Rebergen
Gitaar, Mondharmonica: Reinier van den Haak
Drums: Tim van Oosten
Bas: Erik Harbers