INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZONDAG 26 OKTOBER

07-10-2008 @ 22:21

The Beatles zijn al meer dan 35 jaar "uit elkaar" maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs verkozen tot "song van de (twintigste) eeuw".
Ruim 35 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de "fab four" gedaan hebben!
Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 26 OKTOBER terecht in het Antonius Zalencentrum/Four Reasons aan de Lange Mare 43 in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de twintigste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt.
Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP's, singletjes, CD's, DVD's, boeken, bladen,video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.
Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie en Nederland verwacht, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!!
De Beatles' en Paul McCartney Fanclubs zijn vertegenwoordigd. Ook aanwezig zijn Ed Dieckmann, de schrijver van het boek "Beatles-Made in Holland" (een uit 2 delen bestaand compleet overzicht van de in Nederland gemaakte Beatles en solo platen) en Azing Moltmaker, die op deze beurs weer nieuwe Beatles boeken presenteert ! Deze boeken zijn op de beurs te koop en worden op verzoek door de schrijvers gesigneerd.
Bezoekers kunnen ook Beatles platen of souveniers mee nemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.