Darkraver's Birthday Bash 2008 - Paard Van Troje, Den Haag

12-09-2008 @ 17:26

Nog even en dan zal het leven in en rond Den Haag nooit meer hetzelfde zijn. Na vrijdag 19 september a.s. is het ook nog maar de vraag of de Haagse club Paard van Troje nog steeds vier muren en een dak zal hebben. Het is namelijk op deze locatie en op deze datum dat The Darkraver zijn nieuwe levensjaar officieel zal inluiden tijdens een zinderende Birthday Bash, waar Steve “The Darkraver” Sweet op ongegeneerde wijze zal vieren dat hij de respectabele leeftijd van 41 jaar oud heeft bereikt. En het bereiken van deze leeftijd mag al een godswonder heten gezien Steve’s lange en heftige carrière!
Neem een batterij aan strippers, een paar liter slagroom, een hoeveelheid Bacardi waar de Cubaanse economie zo’n twee jaar op kan teren, een keur aan top DJ’s, zeer schaars geklede dames, een kleurrijk publiek en zes uur lang de veste platen die de muzikale geschiedenis van The Darkraver definieert en je hebt alle ingrediënten voor een kolkende nacht. Hoofdingrediënt Steve zal de bezielende leiding op zich nemen en traditiegetrouw ervoor zorgen dat de nacht regelmatig ontspoort en in een totale chaos belandt.
Om de Birthday Bash wat extra sjeu mee te geven worden alle mannelijke bezoekers verzocht te komen als een kloon van Steve. Een paar pointers om jullie op weg te helpen: Batman, pooier, pruiken, zwart, goud, fout en over de top. De vrouwelijke aanhang wordt opgeroepen als het welbekende “hoertje van Steve” te komen, wat zoveel betekent als sexy, geil en schaars.           
Wie precies de keur aan top DJ’s is die op uitnodiging van Steve samen met de birthday boy back-to-back sets zal gaan verzorgen, wil Steve nog niet bekend maken. Het enige tipje van de sluier is dat deze DJ’s vooral uit Den Haag en omstreken afkomstig zijn (op een enkele Brabander na…), een vast onderdeel uitmaken van Steve’s verleden en heden - muzikaal dan wel persoonlijk - en al regelmatig de zalen, festivals en evenementen gezamenlijk op z’n kop hebben gezet. Een beetje fan en kenner van de hardere scene kan met deze informatie eigenlijk al de hele line up maken!

Voor kaarten in de voorverkoop kan je naar Ticketonline.nl en kosten een schamele € 15,-. Aan de deur van Paard van Troje zullen ook kaarten verkocht worden.  

www.darkraver.nl