KEANE OP DINSDAG 28 OKTOBER IN AHOY ROTTERDAM

09-09-2008 @ 12:23

Op dinsdag 28 oktober geeft het Britse trio Keane een concert in Ahoy in Rotterdam. Hun nieuwste album 'Perfect Symmetry' komt 10 oktober uit.
Naar aanleiding van het nieuwe album 'Perfect Symmetry' tourt de band dit najaar door diverse landen. De eerste single van het album 'Spiralling' werd 1 week gratis aangeboden op de website van Keane. Ruim een half miljoen fans hebben de single gratis gedownload.
In 2004 breekt Keane wereldwijd door met het album 'Hopes and Fears'. Afkomstig van dit album zijn de grote hitsingles 'Somewhere Only We Know', 'Everybody's Changing' en 'Bedshaped'. Twee jaar later brengen ze hun tweede album 'Under The Iron Sea' uit. Ook dit album is een groot succes en komt in zijn eerste week binnen op nummer 1 in de Album Top 100. Opnieuw scoort Keane een aantal hitsingles. De eerste single 'Is It Any Wonder?' stond maar liefst 17 weken in de Nederlandse Top 40.
Uniek aan het geluid van Keane is het ontbreken van een gitarist. De band bestaat uit zanger Tom Chaplin, toetsenist Tim Rice-Oxley en drummer Richard Hughes. De drie Britten zijn immens populair in Nederland. Vorig jaar zomer was de band voor het laatst te zien in ons land in een vol Westerpark.

KEANE + special guest
Dinsdag 28 oktober 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 39, € 37 en € 35
Aanvang: 20.00 uur.