Charlie Dée in duet met Huub van der Lubbe

30-05-2008 @ 10:43

Na de succesvolle release van haar tweede album ‘Love Your Life’ is de Rotterdamse zangeres Charlie Dée de studio in gegaan om de daarvan afkomstige track ‘Ten Thousand Times’ opnieuw op te nemen. “Op ‘Love Your Life’ zing ik deze song in mijn eentje, maar ik heb het oorspronkelijk geschreven als duet”, aldus de zangeres. Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk, zingt nu mee waardoor ‘Ten Thousand Times’ voor het eerst te horen is zoals Charlie het bedoeld heeft. De track is verkrijgbaar alle download portals.
Charlie Dée bracht in 2 jaar tijd 2 albums uit (‘Where Do Girls Come From’ en ‘Love Your Life’), won een Essent Award, trad op in alle grote zalen van Nederland en was onlangs het vaste voorprogramma bij de Nederlandse tour van Joe Cocker.
Huub van der Lubbe is vooral bekend als zanger van De Dijk, maar is op het ogenblik ook te zien met een soloprogramma in diverse theaters. Zijn bijdrage aan ‘Ten Thousand Times’ is een primeur: het is Huubs eerste Engelstalige single.
CLIP, KIND EN DE PARADE
Bij het opnieuw opnemen van ‘Ten Thousand Times’ zijn beelden van Charlie en Huub geschoten die te zien zullen zijn als videoclip. Daarin is nog niet te zien dat Charlie zwanger is (de baby wordt verwacht in oktober 2008), maar dat zal bezoekers van De Parade in Rotterdam niet kunnen ontgaan. Charlie, haar buik en haar band spelen daar van 16 t/m 19 juni in hun eigen tent. (pias)
website: http://charliedeemusic.com