SUCCESVOLLE BLUE MAN GROUP MET NIEUWE CD/DVD

06-05-2008 @ 11:19

De succesvolle formatie Blue Man Group is terug! Met uitverkochte optredens in 2006 en 2007 hebben ze wereldwijd hun naam gevestigd.
De nieuwe tour How To Be A Megastar Live zal op 9 mei zowel op dvd/cd (dvd 5.1 surround sound) als op cd/dvd verschijnen. Naast het liveconcert bevat deze uitgave ook de bonusvideo ‘I Feel Love’, ‘Mono Makes A Plea – Save The TV’s’ campagne en de documentaire ‘Inside The Tube’.
Op dinsdag 4 november komt the Blue Man Group naar de Heineken Music Hall te Amsterdam met de show die deel uitmaakt van de Megastar World Tour.
How To Be A Megastar is een live rockshow die het publiek laat deelnemen aan een satirische workshop voor het creëren van een ‘perfect rockconcert ervaring’. Een uitzonderlijk intelligente en interactieve show die entertainment voor alle leeftijden biedt.  
The Blue Man Group is eind jaren '80 ontstaan in New York. In 1987 begonnen Matt Goldman, Phil Stanton en Chris Wink als straatartiesten en verzorgden kleinschalige optredens in parken en clubs. Inmiddels hebben wereldwijd meer dan 16 miljoen mensen the Blue Man Group in een theater bezocht. Van december 2006 tot september 2007 was de Blue Man Group te zien in de Theater Fabriek in Amsterdam. Uitverkochte shows zorgden voor een blauwe mannen hype in heel Nederland en honderdduizenden enthousiaste fans.
CD/DVD: Blue Man Group - How To Be A Megastar (CD/DVD) bestelnummer: 8122799300
DVD: Blue Man Group - How To Be A Megastar (DVD/CD) bestelnummer: 0349798218
(Warner music)