Blue Man Group naar AFAS Live met acht shows

25-03-2019 @ 10:31

De iconische entertainmentsensatie BLUE MAN GROUP heeft aangekondigd dat hun nieuwe World Tour van drie tot en met acht september Amsterdam aandoet. De prijswinnende voorstelling rondom het trio kale blauwe performers strijkt voor slechts acht shows neer in AFAS Live.

Met hun unieke en spraakmakende mix van kunst, technologie, muziek en comedy is BLUE MAN GROUP al meer dan 25 jaar een fenomeen. Een show van hen kent wereldwijd zijn gelijke niet met de bijzondere combinatie van theater, muziek en percussie. Het staat bekend als een onvergetelijke, interactieve beleving voor het hele publiek, dat tijdens de show met de drie blauwe, kale mannen rockt, lacht en feest. De drie hoofdpersonen blijven de wereld om hen heen en de zaal waarin zij terecht zijn gekomen onderzoeken en in de meest onverwachte hoekjes vinden ze verrassingen. Zo worden (regen) poncho’s ter bescherming van de eerste rijen in de zaal uitgereikt voorafgaand aan de show.

De BLUE MAN GROUP World Tour combineert de klassieke favorieten met gloednieuwe programmaonderdelen, zoals nieuwe muziek, frisse verhaallijnen, zelfontworpen instrumenten en een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.
We zijn ontzettend blij dat we Amsterdam kunnen aankondigen als de volgende locatie waar BLUE MAN GROUP’s World Tour het publiek zal gaan betoveren”, aldus Benoit Mathieu, Executive Managing Director. “Sinds de recente overname door Cirque du Soleil Entertainment Group, heeft BLUE MAN GROUP zichzelf zowel creatief als zakelijk wereldwijd verder kunnen ontplooien. Zo kunnen we met onze show wereldwijd een nieuw publiek bereiken en we voelen ons vereerd dat we deze nu ook met het publiek in Nederland kunnen gaan delen. Zonder dat er een taalbarrière is – de blue men spreken tenslotte niet – kunnen fans van alle leeftijden, culturen en nationaliteiten de onvergetelijke ervaring meemaken.”

Over Blue Man Group
BLUE MAN GROUP is een wereldwijd entertainmentfenomeen, befaamd vanwege hun prijswinnende theaterproducties, iconische karakters en diverse creatieve ontwikkelingen. Het is onderdeel van en wordt geopereerd door Cirque du Soleil Entertainment Group.

Optredens van BLUE MAN GROUP zijn euforische vieringen van menselijke connectie, door middel van kunst, muziek, comedy en non verbale communicatie. Sinds hun debuut in het New Yorkse Astor Palace Theatre in 1991, is hun verbluffende liveshow gegroeid en werden residenties gehouden in onder meer Boston, Chicago, Las Vegas, Orlando en Berlijn. Daarnaast ondernam BLUE MAN GROUP diverse wereldtournees, waardoor wereldwijd al meer dan 35 miljoen mensen van hun optredens hebben kunnen genieten.

Ticket informatie:
De voorverkoop start woensdag 27 maart om 10:00 uur (aanmelden voor de voorverkoop kan vanaf vandaag via ticketmaster.nl)
De reguliere kaartverkoop start donderdag 28 maart om 10.00 uur
Tickets vanaf € 43,68 (incl. servicekosten) via www.ticketmaster.nl
Er zijn drie soorten VIP arrangementen te koop via www.tunedhospitality.nl.

Showschema:
Dinsdag 3 september 2019 – 20:00 uur
Woensdag 4 september 2019 – 20:00 uur
Donderdag 5 september 2019 – 20:00 uur
Vrijdag 6 september 2019 – 20:00 uur
Zaterdag 7 september 2019 – 16:00 uur en 20:00 uur
Zondag 8 september 2019 – 12:30 uur en 16:00 uur