WINNAARS TMF AWARDS!

14-10-2006 @ 10:11

Het was n groot spektakel, de bekendmaking van de TMF Awards 2006!
Anouk en Marco Borsato zijn d grote winnaars geworden. Beide artiesten wonnen twee Awards tijdens de spetterende Awardshow vol live-optredens in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Nationaal
De TMF kijkers kozen voor Marco Borsato in de categorien Beste Mannelijke Artiest en Beste Pop Act, terwijl Anouk Awards voor Beste Vrouwelijke Artiest en Beste Rock Act in de wacht sleepte.
Tijdens de spectaculaire show vol verrassende optredens ging de Award voor Beste Band naar de Haagse band Kane en Beste Video Nationaal naar Postman ft. Anouk voor de single 'Downhill'. DJ Tisto zette zijn Award voor Beste DJ kracht bij door een verrassingsoptreden met de mannen van Blue Man Group.
Ali B. en Yes-R vielen beiden in de prijzen. Ali B. won een Award voor Beste Urban Act en Yes-R werd Beste Nieuwkomer in 2006. De Awards voor Beste Album Nationaal ging naar Ilse de Lange voor haar album 'The Great Escape'.

Internationaal
In de internationale categorien gingen Black Eyed Peas aan de haal met de Award voor Beste Act International. Na een knallend optreden tijdens de Awardshow wonnen de mannen van Panic! At The Disco voor hun single 'I Write Sins Not Tragedies' in de categorie Beste Video International. The Pussycat Dolls werden door het TMF-publiek beloond met de Award voor Beste Nieuwkomer International, terwijl Razorlight werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovende Act van 2006.
meer info: tmf