NightLiveXS Awards gaat samen met VNPF Gala

03-03-2008 @ 16:27

De uitreiking van de NightLiveXS Awards gaat vanaf dit jaar samen met het VNPF Gala, het jaarlijkse gala van de Vereniging voor Nederlandse Podia en Festivals. De grote show vindt plaats op woensdag 11 juni in Paradiso in Amsterdam. Podia en Festival belangenorganisatie VNPF en LiveXS Popmagazine gaan als organisatoren samenwerken om met de fusie te bereiken dat de VNPF LiveXS Awards de meest gewaardeerde en belangrijkste prijzen van de live entertainment-sector zullen worden.
Wat niet verandert, is het feit dat de lezer van LiveXS Popmagazine vanaf heden suggesties kan doen in de vele categorieën die de prijs rijk is. Gedurende de maand maart kan via de LiveXS Website op www.livexs.nl een vijftal favorieten voor de publieksprijzen van de nieuwe live-entertainment award-uitreiking kenbaar gemaakt worden. In de maand mei, tot aan Pinkpop 2008, kan er op dezelfde plek vervolgens worden gestemd door alle liefhebbers van livemuziek in Nederland.
Voor iedere publiekscategorie Beste Podium, Beste Festival, Beste Optreden 2007-2008 en Beste Act, mogen vijf suggesties worden doorgeven. Dit kan alleen wanneer je bent geregistreerd als nieuwsbrief-ontvanger van LiveXS. Registreer dus nu, of als je al een account hebt, log dan in middels de knoppen bovenaan de LiveXS Website. Suggesties voor genomineerden doorgeven kan tot exact 31 maart 2008.
De NightLiveXS Awards 2007 met Ad Visser als presentator werd live uitgezonden op Fabchannel en is nog altijd terug te kijken via http://www.fabchannel.com/nightlivexs_award_show_concert