Boek 'André Hazes & Ik: het echte verhaal'

01-09-2014 @ 23:36

Op 23 september is het precies tien jaar geleden dat André Hazes overleed. Op 11 september verschijnt bij uitgeverij Centertainment het boek 'André Hazes & Ik: het echte verhaal'

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de personal manager, chauffeur en bodyguard van André Hazes. Vijftien jaar is langer dan de meeste huwelijken duren. Zeker die van André Hazes zelf…
Bovenal was Jos dan ook Andrés vriend, zijn gabber. Hij was bereid een kogel voor ‘die kleine’ op te vangen. Zo ver kwam het gelukkig niet. Wel belandde Jos door Hazes’ toedoen enkele keren achter de tralies. ‘Het komt later allemaal in mijn boek’, dreigde hij dan gekscherend. Dit is dat boek.

André Hazes & Ik biedt een niets verhullende blik achter de schermen van Nederlands grootste volkszanger. Het bevat geen verzameling publiciteitspraatjes, maar het echte verhaal. Met seks, veel seks zelfs, drugs en een ongelooflijke hoeveelheid rock & roll.
Voor de totstandkoming van het boek reisde Van Zoelen samen met popjournalist Hans van den Heuvel (OOR, De vrienden van Amstel LIVE!) kriskras door Nederland. Ze haalden herinneringen op met een zestigtal vrienden, familieleden, muzikanten en zakenrelaties. Hieronder bevinden zich broer Arie Hazes, zus Wil Hazes, zanger Koos Alberts, gitarist Jan Akkerman, manager Tonny Alberti, boekingsagent Leo Lukassen, presentator Ad Visser, labelbaas Tony Berk, hoesfotograaf Govert de Roos en oud Ajax- en Oranjedoelman Piet Schrijvers. Het leverde verhalen op die je nergens anders zult lezen. Dit zijn die verhalen.
Op 23 september is het precies tien jaar geleden dat André Hazes overleed. Maar hij leeft nog elke avond voort o.a. in de succesvolle Hazesmusical Hij gelooft in mij.

recensies:

Evert Santegoeds (Telegraaf/Privé/SBS Showniews): 'Een zeer compleet boek. Interessant voor fans en niet-fans. Wow!'
Robert Haagsma (Algemeen Dagblad, Lust For Life, auteur boeken Andre Hazes, Rob de Nijs): ‘Een onthullend en bij vlagen onthutsend boek dat een heel nieuw licht op het fenomeen Hazes werpt.

Uitgeverij Centertainment / Pop Archief NL

352 pagina’s - inclusief 16 pagina’s met zeldzaam en niet eerder gepubliceerde foto’s -

Release: 11 september 2014

https://www.facebook.com/AndreHazesenIk