MIKA GEEFT OP 8 JULI EEN OPEN-AIR CONCERT IN AMSTERDAM

21-02-2008 @ 16:17

Dinsdag 8 juli geeft de Libanees-Britse zanger Mika een concert in het Westerpark in Amsterdam. Het openluchtconcert maakt onderdeel uit van de serie concerten die Mojo Concerts deze zomer voor de 2e keer organiseert in Cultuurpark Westergasfabriek onder de naam Live at Westerpark. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.
Mika's debuutalbum 'Life In Cartoon Motion' kwam begin 2007 uit. De eerste single 'Grace Kelly' schreef hij als wraakactie voor alle platenmaatschappijen die geen toekomst in hem zagen. In Nederland haalde deze single een top-10 notering evenals opvolgers 'Big Girl (You Are Beautiful) en zijn #1 hit 'Relax, Take It Easy'. De nummers op zijn album zijn voornamelijk vrolijk maar hebben een diepere betekenis.
2007 was een succesjaar voor de excentrieke zanger. In Nederland scoorde hij hit naar hit, trad op in een uitverkocht Heineken Music Hall én gaf een spetterend optreden op Lowlands, waar hij zijn eerste gouden plaat uitgereikt kreeg. Het album is inmiddels platina geworden.
Het concert is de derde aankondiging in een nieuwe serie Westerpark-concerten die plaats gaan vinden deze zomer. Eind vorig jaar maakten we het 1e concert 'Radiohead' en begin deze week het 2e concert 'R.E.M.' in deze serie al bekend.

MIKA
Dinsdag 8 juli 2008
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur.

Voor meer informatie zie www.liveatwesterpark.nl