MIKA VOOR EEN CONCERT NAAR AMSTERDAM

28-09-2009 @ 17:04

Naar aanleiding van zijn nieuwe album 'The Boy Who Knew Too Much' geeft Mika een concert in Nederland. Op zaterdag 13 maart 2010 geeft de Libanees-Britse zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  In 2007 brak Mika door met zijn debuutalbum 'Life In Cartoon Motion' en haalde daarmee in Nederland de #1 positie. Wereldwijd verkocht hij meer dan 5 miljoen exemplaren.  Bijna alle nummers van het album werden grote hits zoals o.a 'Grace Kelly', 'Relax, Take it Easy' en 'Big Girl (You are Beautiful)'.

Voorafgaand aan de release van Mika's tweede album kwam de EP 'Songs For Sorrow' uit, een combinatie van een boek en een mini-album met vier nieuwe akoestische nummers. Zijn nieuwe album 'The Boy Who Knew Too Much' is eerder deze maand uitgebracht. Het album is gedurende een periode van twee jaar opgenomen in zowel Londen als Los Angeles. Op dit album staan ook deze keer de kenmerkende vrolijke poptracks waarmee Mika bekend is geworden. De eerste single 'We Are Golden' werd onlangs al uitgebracht.

Mika's live optredens zijn altijd een groot spektakel en succes. Zo gaf hij uitverkochte optredens in de Heineken Music Hall, in het Westerpark, en recentelijk nog een intiem optreden in het Concertgebouw.

MIKA + support act
Zaterdag 13 maart 2010
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur