SANTANA, MICK HUCKNALL, CROWDED HOUSE EN EUROPE OP BOSPOP

31-01-2008 @ 10:16

Niemand minder dan Carlos Santana, Mick Hucknall, Crowded House en Europe betreden het 2e weekend van juli het podium in Weert. Bospop 2008 vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 juli 2008 in Sportpark Boshoven in Weert. De voorverkoop van Bospop 2008 begint op zaterdag 15 maart 2008.
Naast shows van Santana, Mick Hucknall, Crowded House en Europe staan er op de 28e editie van Bospop optredens van Little Feat, Racoon, Buddy Guy, Subway to Sally, Danny Bryant, The Jimmy Bowskill Band, Stevie Ann en Leaf gepland. De exacte invulling van het programma staat nog niet vast, maar dat grote namen uit binnen- en buitenland hun weg weer weten te vinden naar Bospop zeker wel. Santana, de band van grootheid Carlos Santana, is al sinds Woodstock '69 niet weg te denken uit de muziekwereld. Meer dan 35 albums staan er inmiddels achter zijn naam en andere helden als Gloria Estefan, Shakira, Steven Styler en Nickelback grijpen de kans om met Carlos Santana samen te werken dan ook met beide handen aan. Op het podium in Weert zal hij wederom bewijzen dat hij een meester is als het gaat om improvisatie. Nadat Simply Red in 2006 het afsluitende optreden verzorgde op Bospop, komt frontman Mick Hucknall dit jaar terug naar Weert met een soloshow getiteld 'A Tribute to Bobby Blue Bland', maar het publiek van Bospop zal ook getrakteerd worden op het aanstekelijke geluid van Europe. Het is alweer meer dan twintig jaar geleden dat Joey Tempest 'The Final Countdown' schreef, maar de meest legendarische Scandinavische rockband van de jaren '80 kan en wil er nog steeds niet omheen. Ook Weert en omgeving moet eraan geloven, want dat er meegezongen gaat worden, staat als een paal boven water.
Bospop kan zich met recht één van de gezelligste festivals van Nederland noemen. Het programma van Bospop speelt zich af gedurende twee dagen, op twee podia. Ook is er een festivalcamping, een nachtcafé (de Bosuil), en een sfeervolle festivalmarkt. Een heerlijk weekendje uit, met een scala aan goede artiesten. Op de vandaag vernieuwde website www.bospop.nl is alle informatie te vinden over de artiesten, de kampeermogelijkheden en de geschiedenis van het festival.

Voor meer informatie: www.bospop.nl  
Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren:

BOSPOP 2008
Zaterdag 12 en zondag 13 juli 2008
Sportpark Boshoven, Weert
Entree Tweedagenkaart: € 100 (excl. servicekosten)
Entree Dagkaart: € 59 (excl. servicekosten)
Deuren open: 11.00 uur op beide festivaldagen
Aanvang: 12.00 uur op beide festivaldagen