Nieuwe single van 3JS

24-09-2007 @ 15:25

Wat goed is komt snel. Na een top 30-hit met hun eerste single “Kom”, die werd gevolgd door een Top-10 notering met “Net Alsof”, kwam ook hun album “Watermensen” de Top-10 binnenstormen. Vele radio en TV optredens volgden, terwijl ook hun naam in het live circuit zeer snel groeiende is. 3js worden door de media en het publiek gezien als een aanstormende topband in Nederland.
De nieuwe single “Één Met De Bomen” is een heel speciale single geworden. Naast de albumversie staat er weer een prachtige akoestische versie op de single. Ook staat er een geheel nieuwe track “Vandaag ben ik vrij” op deze single plus een wel zeer speciale versie van “De Zomer Voorbij” uitgevoerd door de Votown All Stars (3js, Jan Smit en Nick & Simon), die tevens de tune is van de gelijknamige soap.
Ook hebben ze in zonnig Spanje een clip opgenomen van “Één Met De Bomen” die als bonus cd-romtrack ook op de nieuwe single staat. De promotie machine zal nu weer op volle toeren gaan draaien met een nog steeds aanhoudende stroom van tv-, radio- en live-optredens en ook zullen ze vaste gast zijn in de Jan Smit soap “De Zomer Voorbij” die vanaf 16 september 8 weken lang te zien zal zijn op Nederland 3.
Tracklisting
1. Één Met De Bomen
2. Één Met De Bomen (akoestisch) *
3. Vandaag Ben Ik Vrij *
4. Votown All Stars: De Zomer Voorbij *
+ Bonus cd-rom track: Videoclip “Eén met de Bomen” *
* = alleen verkrijgbaar op deze single

OPTREDENS SEPTEMBER/OKTOBER 2007
september
29 / Heeten, Feesttent
29 / Vroomshoop, Mega Tent
30 / Ursem, De Roode Leeuw
oktober
02 / Heerenveen, TROS Muziekfeest
03 / Siddeburen, feesthal Schanspop
05 / Wieringerwerf, Café bij de Buren
05 / Volendam, Amvo terrein
Bestelnummer CDS:AC 300963, (artist & company/heartselling)

release 21 september 2007