Nieuwe single van Jan Smit: Altijd daar

02-09-2012 @ 22:41

31 Augustus jl. is de nieuwe single van Jan SmitAltijd daar” uitgekomen. De muziek van het vrolijke, up-tempo nummer is geschreven door Cees & Thomas Tol en de tekst is van Jan Smit.

De videoclip voor de opvolger van zijn #1 hit “Echte vrienden” -het duet met Gerard Joling- straalt één en al vrolijkheid uit. Logisch, want de clip is onlangs opgenomen in het zonnige Zuid Frankrijk, waar Jan met zijn vrienden van de 3JS, Kees Tol en DJ's Coen en Sander verbleven in verband met de opnamen voor een nieuwe tv-serie "De Zomer Voorbij", die vanaf woensdag 5 september zal worden uitgezonden door de TROS op Nederland 3. Hoeveel lol de heren daar hebben gehad is terug te zien in de beelden van de clip, want alle 'vrienden' hebben er een rol in gekregen.

Altijd daar” is de tweede single van het nieuwe, reeds met goud bekroonde #1 album van Jan Smit, getiteld “Vrienden”, dat 10 augustus jl. is uitgebracht. De single heeft als extra track het nummer “Als ik wakker lig”, dat niet op het album staat en pas zeer recent door Jan werd opgenomen.

Jan is inmiddels terug uit Zuid Frankrijk en gaat zich voorbereiden op zijn werk als tijdelijke ochtendjock voor radiozender 100%NL, waar hij van 3 t/m 7 september de ochtendshow zal presenteren en onder meer muzikale gesprekken gaat voeren met een aantal lijsttrekkers van politieke partijen.

www.jansmit.com

downloadlink single