R&B-ZANGERES RIHANNA GEEFT CONCERT IN AMSTERDAM

08-08-2007 @ 22:12

Op woensdag 21 november geeft Rihanna een éénmalig concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De R&B-zangeres is op dit moment volop in de hitlijsten te horen met de megahit ‘Umbrella’. 
De van Barbados afkomstige Rihanna maakte een vliegende start na een toevallige ontmoeting met de Amerikaanse music producers Evan Rogers en Carl Sturken, die hun kerstvakantie op het eiland doorbrachten. Het duo, verantwoordelijk voor hits van onder andere Christina Aguilera en Kelly Clarkson hoorden Rihanna’s talent en haalden haar over naar de Verenigde Staten te komen om enkele nummers op te nemen.
Haar talent werd vervolgens opgepikt door hiphop-grootheid Jay-Z die met zijn label Def Jam Records al haar albums produceerde. Met haar eigen sound van Caribische reggae en dancehall gemixt met soul, r&b en pop wist Rihanna al met haar eerste album internationaal te scoren. 'Pon De Replay', van haar eerste album Music Of The Sun, uit 2005 werd haar eerste hit. In juni van dit jaar bracht Rihanna haar derde album uit: Good Girl Gone Bad. De eerste single van dit album is het zeer succesvolle ‘Umbrella’ waarop ook Jay-Z te horen is.
 
RIHANNA + special guest
Woensdag 21 november 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 29 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur