DANCEPARADE MIDDELBURG 21 juli 2007

21-05-2007 @ 18:56

21 juli barst Middelburg uit zijn voegen. Zonnestralen en outdoor plezier. Oude schoonheid overgoten met vernieuwende Dance aspecten. Heerlijke muziek van de beste artiesten gecombineerd met de adembenemende stadscultuur. Dit zijn de hoofdelementen van de nieuwe editie van de ”Danceparade” in het centrum van Middelburg op 21 juli 2007.

Danceparade
Middelburg staat de hele zaterdag van 21 juli in het teken van de Danceparade: pracht en praal in alle vormen en maten. Verschillende wagens toeren in een stoet, met elk een eigen identiteit en sfeer die je meeslepen in een wereld van fantasie en plezier. Van 12:00 tot 16:00 bieden bekende dj´s/artiesten zich aan op een onvergetelijk presenteerblaadje, compleet met eersterangs entertainment en vele sfeer- licht en showspecials.

Middelburg
De Zeeuwse monumenthoofdstad Middelburg staat nationaal bekend om zijn talrijke cultuuraanbod, gezellige terrasjes en het bruisende stadscentrum. Als traditioneel boegbeeld van vele culturele aspecten, biedt Middelburg zich ook als toplocatie voor mega events: het verleden is nauw verbonden aan het heden tijdens de explosieve Danceparade. Geniet tijdens de parade van knallende dj-sets gepresenteerd door nationale Dance-grootheden. Laat tijdens de rit je zicht strelen door de rijkelijke stadshistorische architectuur, die dient als decor voor dit spektakel. Ontdek zelf hoe cultuur, Dance, zon en zomergenot hand in hand gaan door de Middelburgse straten en eindigt in een flitsend eindfeest.

4NGME
Met jaarlijks 60.000 bezoekers is de Danceparade Middelburg uitgegroeid tot een van de grootste outdoor Danceevenementen van Nederland. Na een succes van 7 jaar heeft de stichting Streetparade Middelburg en Monumentstad Middelburg besloten om het evenement naar een hoger niveau te tillen een daarom de succesvolle evenementenorganisatie 4NGME gevraagd om zijn ingrediënten aan de Danceparade Middelburg 2007 toe te voegen.

Ooit gestart als een aftakking van het evenementenorganisatie ID&T, is 4NGME een sterk zelfstandig organisatiebureau met diverse succesformules voor evenementen, oorverdovende clubnachten en oogverblindende shows. Medeverantwoordelijk voor o.a. ”Luxurush”, ”Dirty Dutch” en hostingpartner van de Dirty Dutch tent op ”Mystery Land”, garandeert 4NGME ook tijdens de Danceparade Middelburg jou naar onmiskenbare hoogtepunten te brengen. Clifton Narain (4NMGE ): ” Wij zullen trachten de kwaliteitsnorm in alle aspecten binnen de danceparade te optimaliseren, door onze bijdrage te leveren aan dit reeds succesvolle evenement.

artiesten
Een parade is natuurlijk niets zonder een arsenaal aan top DJ´s. Niemand minder dan ”Chuckie”, ”Don Diablo”, ”Sidney Samson”, ”Laid Back Luke”, ”Tom de Neef”, ”Jesse Voorn”, ”Jochen Miller”, ”Tony Cha Cha”, ”Ryan Marciano” en ”Sunnery James” laten de Zeelandse hoofdstad flink op zijn grondveste schudden. De bezoeker wordt opgezweept door on percussion ”Jhetro Angkotta” on percussion en MC ”Andy Sherman” beheerst de microfoon.
Verwacht Dance in een explosief jasje en laat je meevoeren naar een wereld waar plezier overheerst

Timetable
Danceparade    12.00 - 16.00 uur - Middelburg Centrum
Cityparty      16.00 - 23.00 uur - Middelburg Hof van Tange
Afterparty     23.00 - 05.00 uur - Middelburg Divine / Brooklyn

Tickets
De kaarten voor de Cityparty zijn € 15,- ex fee en € 22,50 ex fee voor de Afterparty. Bemachtig je ticket dus snel via één van de voorverkoopadressen: verkrijgbaar bij vele Free Record Shops, VVV, GWK en postkantoren. Bel 0900-3001250 voor meer informatie over de adressen (45 cpm).

EVENT: Danceparade Middelburg
ORGANISATIE: 4NGME
DATUM: Zaterdag 21 Juli 2007
LOCATIE: Middelburg  Zeeland

LINE-UP: Chuckie, Don Diablo, Sidney Samson, Laid Back Luke, Tom de Neef, Jesse Voorn, Jochen Miller, Tony Cha Cha, Ryan Marciano en Sunnery James, MC Andy Sherman en on percussion Jhetro Angkotta

MORE INFORMATION:info@4n-gme.com