CONCERT: JOSS STONE IN AHOY

15-05-2007 @ 14:30

De Britse soul-singer/songwriter Joss Stone komt in het najaar opnieuw naar Nederland voor een concert op woensdag 31 oktober in Ahoy in Rotterdam. Op woensdag 11 juli is de zangeres ook te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaarten voor dit concert waren zeer snel uitverkocht. De voorverkoop van het concert in Rotterdam begint zaterdag 19 mei.
Joss Stone debuteert in 2003 op 16 jarige leeftijd met het cover album ‘The Soul Sessions’. Van dit album, met daarop de hits ‘Fell In Love With A Boy’ en ‘Super Duper Love’ worden meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Ook haar tweede album ‘Mind, Body & Soul’ is een groot succes. Het levert met ‘You Had me’, ‘Right To Be Wrong’, ‘Spoiled’ en ‘Don’t Cha Wanna Ride?’ vier grote hits. Nog voor haar 19e verjaardag heeft  Joss Stone wereldwijd meer dan 7,5 miljoen albums verkocht, two Brit Awards gewonnen en 4 Grammy nominaties op haar naam.
Eerder dit jaar is derde album ‘Introducing Joss Stone verschenen, dat snel de gouden status haalde. Op dit album staat ook de eerste single ‘Tell Me 'Bout It’ dat hoog in top 10 terecht kwam. Deze week verschijnt de 2e single ‘Tell Me What We Gonna Do’ .
 
JOSS STONE
Woensdag 31 oktober 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 39, € 37, € 35, € 33  (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.