JOSS STONE IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

14-03-2007 @ 17:23

Op woensdag 11 juli geeft de Britse soulsinger/songwriter Joss Stone een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop van dit concert begint aanstaande zaterdag 17 maart om 11.00 uur.
Joss Stone debuteert in 2003 op 16 jarige leeftijd met het cover album ‘The Soul Sessions’. Van dit album, met daarop de hits ‘Fell In Love With A Boy’ en ‘Super Duper Love’ worden meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Ook haar tweede album ‘Mind, Body & Soul’ is een groot succes. Het levert met ‘You Had me’, ‘Right To Be Wrong’, ‘Spoiled’ en ‘Don’t Cha Wanna Ride?’ vier grote hits. Nog voor haar 19e verjaardag heeft Joss Stone wereldwijd meer dan 7,5 miljoen albums verkocht, two Brit Awards gewonnen en 4 Grammy nominaties op haar naam.
Vorige week is haar derde album ‘Introducing Joss Stone’ verschenen, waarvan de eerste single ‘Tell Me 'Bout It’ hard op weg is de hitlijsten te veroveren. Na eerdere showcases en een optreden op het North Sea Jazz Festival in 2005 is dit het eerste officiële concert van Josh Stone in Nederland.
 
JOSS STONE
Woensdag 11 juli 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 38 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.