KEANE: Exclusief optreden in Rotterdam's Orange Flagship store

02-11-2006 @ 16:57

Op dinsdag 7 november geeft de Engelse band Keane een exclusief optreden in de Orange Flagship store in Rotterdam. Voor 200 gelukkige prijswinnaars brengt de band in een akoestische setting hun grootste hits ten gehore. Dat het hier om een unieke gebeurtenis gaat, blijkt wel uit het feit dat Keane op dezelfde dag een uitverkocht concert geeft in Ahoy.
De prijswinnaars zijn op dit moment nog niet bekend. Via een sms-actie van Orange kunnen fans de felbegeerde kaartjes bemachtigen. Wanneer zij KEANE smsen naar 3040 maken zij kans om van het akoestische concert in de Orange Flagship store te genieten.
Het debuutalbum Hopes and Fears uit 2004, met de hits Everybody's Changing, Bedshaped en Somewhere Only We Know, bracht Keane hun wereldwijde succes. De band won twee Brit Awards, werd genomineerd voor een Grammy, speelde op het grootste televisie spektakel ooit: Live 8, trad op in het voorprogramma van U2 en gaf wereldwijd uitverkochte concerten. Ook de opvolger Under the Iron Sea kwam op 1 binnen in de Album Top 100 en heeft al twee hitsingles voorgebracht: Is It Any Wonder? en Crystal Ball. Keane was voor het laatst in Nederland te zien tijdens Pink Pop, waar het publiek uitbundig met alle nummers meezong.
Keane bestaat uit zanger Tom Chaplin, toetsenist Tim Rice-Oxley en drummer Richard Hughes.
(universal music)