AT Productions en SellaBand bundelen krachten

03-04-2007 @ 14:15

Muziekplatform SellaBand, het online platform waar beginnende bands de mogelijkheid wordt geboden om met geld van hun 'believers' een album op te nemen en entertainmentorganisatie AT Productions, bundelen de krachten door middel van een 'prefered partnership'. SellaBand-artiesten die de $50.000,- grens halen en zodoende de mogelijkheid krijgen een album op te nemen, zullen een exclusief boekingscontract aangeboden krijgen van AT Productions.
Johan Vosmeijer van SellaBand: "Het is natuurlijk fantastisch dat een band een album weet te maken en uit te brengen. Nog mooier is dat een band straks ook op de radio te horen is en in het land speelt op festivals en in clubs waardoor een inkomen kan worden gegenereerd."
Edwin Jansen van AT Productions: "Wij zijn enthousiast over SellaBand waardoor artiesten op een nieuwe manier albums kunnen opnemen en mogelijkheden voor een carrière worden gecreëerd. Wij zijn gespecialiseerd in het boeken van live artiesten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij contact met nagenoeg iedere festivalorganisatie, feestweek of club in Nederland. Dit biedt mogelijkheden voor zowel nationale- als internationale SellaBand artiesten".

Over SellaBand
SellaBand is een platform waar muziekliefhebbers ('Believers') kunnen investeren in artiesten. Believers kunnen vanaf $10 investeren. Zodra een artiest een bedrag van $50.000,- van zijn Believers heeft opgehaald, mag deze artiest de studio in met een topproducer en A&R manager om een professioneel album op te nemen. Believers ontvangen ieder een exemplaar van dit album en delen in de opbrengsten gegenereerd met deze muziek.

Over AT Productions
AT Productions is een gerenommeerde entertainment organisatie die onder andere het management en de boekingen verzorgt van Kane, Within Temptation, Van Dik Hout, DI-RECT, Boris en R.O.O.O.M. Naast deze activiteiten voert AT Productions tevens een publishing afdeling, een agency, een theaterimpresariaat en een events afdeling.