The Entertainment Group brengt theaterboekingen onder bij AT PRODUCTIONS

25-04-2007 @ 22:08

The Entertainment Group uit Hilversum is een samenwerking aangegaan met AT Theater met betrekking tot de verkoop van theaterboekingen voor verschillende artiesten. AT Theater, onderdeel van AT Productions, zal artiesten als Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Petra Berger en Antje Montero van The Entertainment Group exclusief in de Nederlandse theaters gaan vertegenwoordigen.
The Entertainment Group is een bedrijf dat crossmediaal actief is in vele disciplines op het gebied van entertainment. Zij produceert evenementen, concerten en TV programma's, doet boekingen en verzorgt het management voor vele Nederlandse artiesten, waaronder Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Leco van Zadelhoff, Ellemieke Vermolen en Floortje Dessing.

AT Productions is nationaal en internationaal actief op het gebied van management, boekingen en evenementenorganisatie en behartigt de belangen van onder andere Kane, Within Temptation, Van Dik Hout, DI-RECT, KUS en Jim. AT Theater is verantwoordelijk voor de verkoop en promotie van meer dan 50 nationale- en internationale theaterproducties waaronder Ellen ten Damme, Willy DeVille en het Holland Dance Festival On Tour.
Niel van Hoff, Algemeen Directeur van The Entertainment Group: "De creativiteit en het ondernemerschap van AT zal ons gaan helpen in onze ambitie om onze artiesten naar een hoger nivo te tillen. Wij hebben de overtuiging dat The Entertainment Group en AT elkaar zullen gaan
aanvullen in de 'theater-carrière' van onze artiesten."

Edwin Jansen, directeur en mede eigenaar van AT Productions: "Ondanks dat TEG en AT concurrenten zijn met betrekking tot verschillende bedrijfsactiviteiten, zijn wij er zeker van dat deze samenwerking gaat leiden tot vernieuwende ontwikkelingen binnen het theaterlandschap."