NIEUWE CABARET DVD VAN SANNE WALLIS DE VRIES

12-02-2007 @ 16:45

Sinds Sanne Wallis de Vries 10 jaar geleden het Leids Cabaretfestival won heeft zij een niet gering oeuvre op haar naam gebracht. Behalve haar theatertrilogie SOP, ZIN en STUK, speelde zij een hoofdrol in de musical Foxtrot en bracht zij in Kopspijkers vele typetjes tot leven. Bovendien was zij co-auteur van Rinus aan de Rekstok, een boek met interviews en brieven. Er verschenen ook vele columns van haar hand in diverse media waaronder in de Viva, een selectie daarvan is onlangs gebundeld en uitgebracht onder de titel 'Het Elandenlokroepfluitje'. Het grote publiek kent haar van typetjes in het televisieprogramma Kopspijkers.
: "Met Vier slaat Sanne Wallis de Vries opnieuw een nieuwe weg in qua inhoud, vormgeving en podiumgebruik. Ze is eigenzinnig, autonoom en compromisloos in een origineel programma waarin haar logica, waarheden en persoonlijk verhaal buitengewoon interessant en uniek zijn. Vier laat een onvergelijkbare cabaretière zien met een enorme innerlijke noodzaak" aldus de jury. Jury Cabaret prijs
 'Met Vier is Sanne Wallis de Vries trefzeker, evenwichtig en doelgericht - een cabaretgrootheid geworden'.De Volkskrant
Deze DVD 'Vier' bevat zowel de theater uitvoering als tv registratie. Daarnaast  exclusieve bonus content met medewerking van Jack Spijkerman, Frank Lammers en Jim van der Wouden.
Sanne Wallis De Vries, "Vier"   
Bestelnummer DVD: 24 216359         
genre: Cabaret

(cnr entertainment)