Gastartiesten concert Wolter Kroes in AFAS Live bekend gemaakt

18-02-2019 @ 18:45

Op zaterdag 30 maart 2019 komt Wolter Kroes voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Niemand minder dan George Baker, Xander de Buisonjé, STUK en Belinda Kinnear geven acte de présence op deze viering van de 30-jarige carrière van Wolter Kroes. Eind 2018 gaf Wolter al een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré, dat binnen een paar minuten uitverkocht. De kaartverkoop voor de show in AFAS Live is reeds gestart.

Uit elk decennium van Wolter zijn carrière heeft hij iemand uitgenodigd die belangrijk voor hem is.

George Baker kent Wolter al van kinds af aan. Ze hebben al eerder een duet opgenomen en George Baker was ook te gast bij Wolter’s eerste AHOY concert in 2005. “George is een muzikale held van mij, een groot voorbeeld en een vriend!

Wolter en Xander de Buisonjé komen elkaar al vanaf eind jaren ’90 tegen op het podium, en daarbuiten. “Xander en ik zijn echt vriendjes uit het vak, hij is een echt multitalent en rasartiest. Daarnaast een van de meest authentieke collega's die ik ken.”

Dankzij de mannen van STUK heeft Wolter er een totaal nieuwe groep fans bij gekregen. De video voor “Vannacht”, waarop Wolter de vocalen voor zijn rekening neemt, is op het officiele StukTV youtubekanaal al meer dan 3 miljoen keer bekeken.
“Het heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig ook kids met mij op de foto willen en uit volle borst meezingen met Vannacht. Prachtig, de mannen van StukTV zijn echt de nieuwe helden van de toekomst.”

Belinda Kinnaer viert dit jaar haar 25-jarige jubileum, maar toch is ze voor het grote publiek relatief onbekend. Dat moet snel veranderen vind ik. Samen hebben we onlangs het prachtige duet Oneindig opgenomen en ze mag op deze avond zeker niet ontbreken.

Wolter is verheugd met de gastartiesten: ”het zijn artiesten die elk een bijzonder plekje in mij hart hebben. Deze avond in AFAS Live wordt één groot feest en deze rasartiesten maken het nog groter

Gezien het snelle uitverkopen van zijn concert in Carré en het enthousiasme van zijn fans kan Wolter niet anders dan zijn jubileumjaar voortzetten met een groots concert in AFAS Live.
Zoals Wolter het zelf verwoordt: ”Carré was zo snel uitverkocht dat helaas niet iedereen een kaartje heeft kunnen bemachtigen. Ik moest dus aan een grotere locatie denken en ik kwam al vrij snel uit bij AFAS Live. Ik ken dit nog als HMH en hier heb ik al vaak mogen staan. Het voelt toch een beetje als thuis, We gaan er echt een spektakel van maken!

#WeGaanNogEvenDoor

Wolter Kroes – We Gaan Nog Even Door
Zaterdag 30 maart 2019 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 | Entree: €39 (excl sk)