Beyoncé en Shakira nemen duet op

26-01-2007 @ 14:08

De wereldberoemde zangeressen Beyoncé en Shakira werken samen aan het nummer 'Beautiful Liar', dat zal verschijnen op de nieuwe, 'special edition' versie van Beyoncé's laatste album B'Day.

Dat heeft Beyoncé bekendgemaakt aan muziekzender MTV. De Amerikaanse zangeres zegt altijd al een fan te zijn geweest van Shakira’s muziek. 'Ik vind haar geweldig en ik heb altijd al met haar  willen samenwerken.'

'Geweldig concept'
Volgens de 25-jarige Beyoncé past het nummer 'Beautiful Liar' perfect bij de twee dames. 'Het liedje gaat over twee vrouwen. Een man probeert hen allebei te versieren. Maar in plaats van ruzie met elkaar te maken, zeggen de vrouwen: “Het is mooie leugenaar, laten we niet vechten, laten we elkaar steunen en hem vergeten!” Ik denk dat het een geweldig concept is.'

Het is nog niet bekend of 'Beautiful Liar' zal worden uitgebracht op single. 'De heruitgave van B'Day is een dual disc. Er staat muziek op en videoclips van alle nummers,' aldus de popster.

Arnhem
De 29-jarige Colombiaanse Shakira staat op 3 februari, een dag na haar dertigste verjaardag, in het Gelredome in Arnhem, waar zij een eenmalig concert zal geven.