LADY BEE: nieuwste ster aan het Nederlandse MC firmament

08-08-2006 @ 15:19

Lady Bee is de nieuwste ster aan het Nederlandse MC firmament. Tijdens haar studie op de akoestische gitaar raakte zij genspireerd door de stemmen van Erykah Badu en Norah Jones. Sinds de UK-garage rage over Nederland raast heeft zij haar gitaar aan de wilgen gehangen en is zij full-time en zeer succesvol MC. Zij heeft zich in korte tijd een vaste plek op het Speedfreax podium verworven en wordt door Ted Langenbach 'de Nederlandse Ms. Dynamite' genoemd. Haar eerste solosingle heet Plan Bee, en heeft een video vol met Bn'ers.

Single releaseparties Lady B "plan B"
Ze liet je al los gaan met Gelazer nu brengt Lady Bee je "Plan Bee". Op 11 augustus is de releaseparty van de single in Bloomingdale. En 'believe me' dit feest wil je niet missen.
Een line-up fresher dan deze heb je nog nooit gehad: Erick E, Melly Mel, Rob Boskamp, D Rashid, Real El Canario, Hitmeister D, All Ace Agency DJ's, Irwan, Goodgrip, Julian Marcus, Andy Sherman, Dj's Off the Wall, MC Gee en veel veel meer. Live zijn er nog optredens van Fara BTX, LLoyd & Surprise Acts. Natuurlijk zal Lady Bee ook de tent op zijn kop zetten met een mini-optreden.
So u wanna come? Download dan nu de single via www.cremefresh.com, www.ladybee.nl of koop vanaf 4 augustus de single in de winkel en jij bent gegarandeerd binnen op het feest van deze zomer.
Tijd: 19.00- 24.00 uur
Datum: 11 augustus 2006
Locatie: Bloomingdale / Bloemendaal
Entree: En single download op www.cremefresh.com, www.ladybee.nl of koop een single in de winkel. Singles verkrijgbaar vanaf 4 augustus 2006.
Ook is er nog een afterparty in Jimmy Woo / Amsterdam van 01.00-05.00 uur met een line up die hetzelfde is als tijdens de Bloomingdale party.

LADY BEE "PLAN BEE"
Bestelnummer cds: CRMFRSH002
(release 4 augustus)
Creme Fresh Music/rough trade)