TRANSMISSION RECORDS BEEINDIGT SAMENWERKING MET AFTER FOREVER

02-03-2006 @ 00:17

Na zes jaar samenwerking tussen de Nederlandse metalband After Forever en Transmission Records zal de zakelijke relatie beindigd worden. Officieel was dit gepland in september, maar Transmission Records heeft besloten dit te vervroegen naar 6 juni. Transmission Records is n van de eerste mediabedrijven met een vernieuwend business model, waarin samenwerking met bands of artiesten voorop staat. Met het business model zal Transmission Records de band mede-eigenaar maken met behulp van een besloten vennootschap om een fair-deal situatie te creren. De samenwerking vindt plaats op gelijke basis.
After Forever kiest echter voor een meer traditioneel model.
Als dank voor de samenwerking met After Forever heeft Transmission Records de beindiging versneld, om After Forever meer tijd en ruimte te geven in hun zoektocht naar een nieuw label. Transmission Records wenst te benadrukken dat de samenwerking uiterst prettig verlopen is en dat ze After Forever veel sterkte en geluk willen wensen met het vinden van een nieuw label.
Tijdens de zes jaar durende samenwerking heeft Transmission Records vier albums en n minialbum van After Forever uitgegeven. Onder deze albums valt onder andere het debuut album 'Prison of Desire' en het vorig jaar uitgegeven album 'Remagine'. Naast het opnemen van deze albums heeft After Forever verscheidene wereldwijde tours gedaan en bij diverse festivals opgetreden.
After Forever bestaat op dit moment al tien jaar. Naar aanleiding van het tienjarige jubileum van After Forever zal Transmission Records een compilatiealbum uitgeven met daarop de beste tracks van tien jaar After Forever en compleet met niet eerder uitgegeven materiaal en vier nieuwe tracks .