Zevende album Ruben Hein 'Oceans' met vinyl verrassing

05-02-2022 @ 19:59

In 2010 tekent Ruben Hein een contract met het vermaarde Amerikaanse jazzlabel Blue note en brengt zijn debuut album 'Loose fit' uit.
Hierna verschijnen 'Ruben Hein live' (2011), 'Revisited' (2012), 'Hopscotch' (2013), 'Dressed up' (2014), 'Groundwork rising' (2018) en dezer dagen het album 'Oceans'.

Ruben Hein; "Natuur en muziek zijn de twee grote liefdes die ik op dit album eindelijk heb weten te verbinden. Het zijn twee elementen die hetzelfde in me losmaken, of het nou euforie, ontroering, energie of inspiratie is. Tegelijkertijd is klimaatverandering het grootste probleem wat op ons bord ligt."

Samen met Natuurmonumenten wordt voor elk verkocht album een boom geplant. In plaats van een plastic hoes, wordt de LP in een hoes van Growing Paper geleverd. Plant het groeipapier thuis in de grond dit voorjaar dan krijg je prachtige bloemen en steun zo de bijen en vlinders!
Via de onderstaande link kun je de LP bestellen en desgewenst ook kaarten bestellen van de februari-maart tour in Nederland.
https://biglink.to/rubenhein

https://rubenhein.nl/
https://www.facebook.com/rubenhein