Gastartiesten Symphonica in Rosso 2017

07-09-2017 @ 13:57

Het muzikale spektakel Symphonica in Rosso is natuurlijk niet compleet zonder bijzondere gasten! Naast hoofdartiest Simply Red zullen ook KT Tunstall, Glennis Grace en Ruben Hein hun opwachting maken op 25, 26 en 28 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Zangeres, componiste en multi-intrumentaliste KT Tunstall brak door met het nummer 'Black Horse & The Cherry Tree'. Het was afkomstig van haar debuutalbum 'Eye On The Telescope', waar ook die andere hit, 'Suddenly I See' , op staat. Inmiddels staat het aantal uitgebrachte Tunstall-albums op vijf: in 2016 verscheen haar nieuwste, 'KIN'.

Glennis Grace geldt al jaren als een van Nederlands beste zangeressen. Ze won onder andere meerdere Buma NL Awards voor Beste Zangeres en maakt deel uit van de succesvolle formatie Ladies of Soul. Afgelopen juni gaf de zangeres zelfs haar eerste optreden in de Verenigde Staten, waar ze ook nieuwe muziek opnam.

Ruben Hein wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem en eigenzinnige pianospel. Vanaf de release van zijn eerste single 'Elephants' raakte zijn muzikale carrière in een stroomversnelling. Het grote publiek maakte in 2013 kennis met Ruben, toen hij zich als vaste muzikale gast verbond aan het programma Linda's Zomerweek van Linda de Mol. Momenteel werkt hij aan een nieuwe, derde album, die eind 2017/begin 2018 wordt verwacht.

SYMPHONICA IN ROSSO
SIMPLY RED
Met Guido's Orchestra en gastoptredens van KT Tunstall, Glennis Grace en Ruben Hein

Woensdag 25 oktober 2017
Donderdag 26 oktober 2017
Zaterdag 28 oktober 2017
Ziggo Dome Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: 49, 59 en 69.