Extra shows Davina Michelle in Ahoy en AFAS Live

07-09-2020 @ 19:57

Davina Michelle heeft wegens groot succes vier extra shows toegevoegd aan de 'My Own World Tour'. Op zondag 8 november geeft de zangeres twee intieme concerten in AFAS live en op zondag 29 november staat ze twee keer in de nieuwe concertzaal van Rotterdam Ahoy, RTM Stage. Voor deze concerten zijn alleen zitplaatsen beschikbaar en de concerten worden gehouden in een 1.5 meter setting.
Davina Michelle kondigde vorige week de eerste reeks concerten van de 'My Own World' tour aan. Hiermee staat ze in clubzalen in Groningen, Utrecht en Tilburg. Inmiddels zijn al deze concerten, die in het kader van haar debuutalbum 'my own world' staan, uitverkocht.

Na verschillende succesvolle Nederlandse samenwerkingen laat Davina op haar indrukwekkende debuutalbum ‘my own world’ zien waar ze voor staat. Stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs, met empowering teksten.

Davina Michelle: “Met dit album hebben we allemaal verschillende emoties en onderwerpen proberen aan te spreken zodat er voor iedere luisteraar wel iets herkenbaars inzit. Ik heb echt het gevoel dat ik heb laten horen wat mijn kleur is, wie ik ben en wat ik wil maken. Het is iets waar we al jaren aan werken, we hebben denk ik wel meer dan 50 nummers geschreven. Dit is de selectie songs die we het beste vinden en die perfect aansluit bij wat ik nu wil doen. Dit album voelt echt als het einde van het begin."

DAVINA MICHELLE - MY OWN WORLD TOUR
Zondag 8 november 2020 - AFAS Live
Aanvang: 15.00 uur | Entree: €43,68,- (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 43,68,- (incl. servicekosten)

Zondag 29 november 2020 - RTM Stage - Rotterdam Ahoy
Aanvang: 15.00 uur | Entree: € 43,68,- (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 43,68,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor de extra shows start aanstaande donderdag via Ticketmaster.