Extra concert Davina Michelle op 27 maart in AFAS Live

04-10-2019 @ 19:48

Vanwege de grote vraag naar kaarten geeft Davina Michelle een extra concert op vrijdag 27 maart in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor is direct van start gegaan via Ticketmaster.
Na haar uitverkochte clubtour dit najaar, begint Davina Michelle 2020 op spectaculaire wijze met 2 eigen shows in AFAS Live. ‘’ongelofelijk dat ik in een jaar tijd van performen voor een cameralens nu mag optreden in mijn eigen show voor duizenden mensen. We zijn al druk bezig met de vormgeving en het wordt echt een spektakel.’’

In 2017 plaatste Davina Michelle een cover van P!NK's nummer ‘What About Us’ op haar Youtube-kanaal. De onverwachte, positieve reactie van het internationaal popicoon P!NK, zorgde ervoor dat de zangeres in korte tijd bekend werd in zowel Nederland als Amerika. Sindsdien is haar carrière in een stroomversnelling terechtgekomen en scoort ze in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang,’ ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now.’ Daarnaast opende ze afgelopen zomer het concert van P!nk op het Malieveld, waar ze voor 50.000 mensen een optreden gaf en stond ze op diverse festivals, waaronder Pinkpop.

Davina mag zichzelf ondertussen ‘meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ noemen. Naast deze onderscheiding, ontving ze ook nog awards voor ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000’, ‘Talent van het Jaar’, ‘Hit van het Jaar’, ‘Muziekmoment van het Jaar’ en een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer’.

DAVINA MICHELLE
Donderdag 26 maart 2020 | AFAS Live – Amsterdam
Vrijdag 27 maart 2020 | AFAS LIve - Amsterdam EXTRA SHOW
Aanvang: 20.00 uur | Entree: €35 (inclusief servicekosten)