Nothing But Thieves op VESTROCK 2019

10-09-2018 @ 12:24

Op 31 mei en 1 en 2 juni 2019 vindt de tiende editie van VESTROCK plaats. Een jubileum-editie. En dus hebben we wat te vieren! Dit gaan we doen met niemand minder dan Nothing But Thieves, de vrijdagavondheadliner voor VESTROCK 2019, die voor twee festivalshows naar Nederland komt. Als pop- en rockliefhebber moet je echt je best hebben gedaan om deze alternatieve rocksensatie niet te kennen. In het spoor van wereldberoemde bands als Muse en The Killers slaagt het Britse vijftal er op meesterlijke wijze in om de perfecte pop-rocksong af te leveren.

Sinds hun debuutalbum uit 2015 rijgt de band de successen aan elkaar met singles als Itch, Amsterdam en Sorry. Met ijzersterke shows op Lowlands en Rock Werchter en in de AFAS Live, Botanique en Trix is Nothing But Thieves in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de rockwereld. Vorige week bracht de band de nieuwe single Forever & More uit, die hun status als uithangbord van de internationale rockscene met verve bevestigt. Op 31 mei 2019 knalt deze single ongetwijfeld over de VESTROCK-weide!

VESTROCK speelt zich af op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. In 2019 organiseert men voor de tiende keer het driedaags onafhankelijk festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Dankzij de prachtige ligging heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen. Op VESTROCK ontdek je als bezoeker nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

VESTROCK 2019 Early Bird kaartverkoop start 1 oktober 2018
Op 1 oktober 2018 start de early bird kaartverkoop voor VESTROCK 2019 via www.vestrock.nl. VESTROCK is op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.