Ben Howard voor twee extra shows naar TivoliVredenburg

13-06-2018 @ 20:37

Door de grote vraag naar tickets voor zijn concert in AFAS Live komende maand, kondigt de populaire Britse singer-songwriter Ben Howard twee extra shows aan. Deze keer gaat het om twee intieme Nederlandse clubshows op 18 en 19 november in TivoliVredenburg, Utrecht. 

Ben Howard brak in 2011 door met de hit Keep Your Head Up, een folky meezinger waarmee hij elk festival veroverde nog voor hij het podium op was gestapt. Howard had vervolgens makkelijk nog tien van dit soort nummers kunnen maken, maar daar is deze artiest veel te eigenzinnig voor. Het tweede album I Forget Where We Were (2014) liet een introvertere kant van Howard horen, en op zijn nieuwe album Noonday Dream, dat op 1 juni uitkwam, zet hij deze verdieping voort. Op dit solo-album wordt hij begeleid door subtiele elektrische gitaren en synthesizertapijten waarop het heerlijk wegvliegen is.

Om de kans op het doorverkopen van tickets voor deze concerten te minimaliseren worden tickets op naam verkocht, met een maximum van 4 tickets per persoon.

BEN HOWARD
Zondag 18 en maandag 19 november 2018 | TivoliVredenburg, Utrecht

Aanvang 19:45 uur | Entree: €41,- (inclusief servicekosten)