We Are Electric Weekender 2018

02-06-2018 @ 11:02

De vierde editie van We Are Electric Weekender dat op 6, 7 en 8 juli plaatsvindt op Landgoed Velder heeft de line up bekendgemaakt. Er zijn dit jaar zo’n 112 optredens van artiesten uit binnen- en buitenland groter en diverser dan ooit. Dit internationale elektronisch cross-over festival focust sterk op live muziek en mag zich verheugen op exclusieve Nederlandse festivaloptredens van onder meer Martin Garrix, The Prodigy en Eric Prydz.

verder Mura Masa, Justice, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens, Andy C, Dave Clarke, Gramatik, De Jeugd van Tegenwoordig, Martin Solveig, MHD, MK, Modeselektor (DJ Set), Netsky en Noisia (DJ Set) komen dit jaar naar We Are Electric Weekender

Na drie succesvolle edities in Eersel strijkt het festival vanaf dit jaar neer op een nieuwe locatie: Historisch Landgoed Velder (Velder Woods) in de gemeente Boxtel, gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. De nieuwe thuisbasis biedt ruimte aan de groeiende ambities van We Are Electric. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties, kampeermogelijkheden en bovenal, op groot verzoek van fans, programmering tot diep in de nacht.

Alle podia en hosting area’s
We Are Electric Weekender onderscheidt zich door een veelzijdige en internationale programmering van live acts en dj’s uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum, verspreid over 3 volledige festivaldagen op 6 grote podia genaamd Pulse, Desperados, Ride, Crash, Kick en Snare.

Naast grote namen is er volop ruimte voor opkomend talent, voor creatieve collectieven en randactiviteiten op zowel het festivalterrein als op de camping. Dit jaar zijn er stage hostings van Hospitality, Back To The Future, Verknipt, Rewind, Happy Feelings, Rampage (hét grootste DnB event van Europa); Heldeep; Netsky and Friends en Future House Music. Nieuw is de Hi-Hat stage met de Eindhovense collectieven Biki90 (de publiekslieveling van vorig jaar); Herrie met Gerrie en Bontgenoten. De volledige line-up en dagindeling is te vinden op www.we-are-electric.com.

We Are Electric Weekender is makkelijk bereikbaar per shuttlebus en openbaar vervoer. Daarnaast vertrekken er ook vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Breda, Helmond, Oss, Tilburg en Uden shuttlebussen naar het festival. Bustickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.com/tickets/2018-weekender/

Tickets
(Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.)
Een weekendticket voor drie dagen met camping kost € 99,-. Alle overige ticketsoorten en hun prijzen staan op de website.

De reguliere camping Electric Village is geopend van vrijdag tot maandag. Daarnaast is er ook nog de luxe camping Electric Paradise met campingaccommodaties en pakketten waaronder groepstenten, tipi’s, festihutten en kartenten. Een aantal van deze Electric Paradise pakketten is inmiddels al uitverkocht. Meer info via www.we-are-electric.com/event/2018-weekender/camping

WE ARE ELECTRIC WEEKENDER

6 t/m 8 JULI 2018 - LANDGOED VELDER (gemeente Boxtel)

Regular weekend ticket - 3 dagen incl. camping €99,- (excl. servicekosten)
Full weekend ticket - 3 dagen excl. camping €89,- (excl. servicekosten)
Day ticket - 1 dag excl. camping €55,- (excl. servicekosten)

Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Facebook | Instagram | we-are-electric.com