Dutch Valley 2017 op 19 augustus

25-08-2016 @ 14:56

7e editie van Dutch Valley: het Gezelligste Feest van Nederland op 19 augustus in Velsen Valley Spaarnwoude

Afgelopen zaterdag 20 augustus vond in een zonovergoten Spaarnwoude de 6e editie van Dutch Valley met veel succes plaats. Verdeeld over 10 podia traden meer dan 115 acts en artiesten op. Nieuw in de programmering was de middag Jukebox waar in een aaneengesloten show van 2,5 uur 7 topartiesten optraden. Volgens mede-organisator Aloys Buys een schot in de roos en een blijvertje. Aloys Buys: ‘ Ons hoofdpodium zal volgend jaar op 19 augustus met 5 concerten en de 2,5 uur durende middag Jukebox opnieuw bomvol topartiesten gevuld zijn’.

Zomervakantie

In aanloop naar volgend jaar zijn, slechts een week na de 2016 editie, de voorbereidingen voor 19 augustus 2017 alweer in volle gang. Projectleider Rob Bout hierover: ‘Dutch Valley vindt ook volgend jaar weer aan het einde van de zomervakanties plaats. Vakanties zijn heilig dus is het zaak om nu al een plek te veroveren in de harten en agenda’s van zowel het publiek als in die van meer dan 100 artiesten.’

Programma, podia en voorverkoop

Over het programma van 2017, het aantal podia en de start van de voorverkoop volgt volgens Bout eind november meer informatie: ‘ Nieuws over de voorverkoop en de prijs van een ticket zal in november naar buiten gebracht worden. De eerste namen en podia zullen begin 2017 bekendgemaakt worden’ .

http://www.dutchvalleyfestival.nl/