Dutch Valley voor start compleet uitverkocht!

08-08-2014 @ 12:18

Dik 40.000 muziekfans naar het grootste en gezelligste festival met muziek van eigen bodem komende zaterdag

Daags voor aanvang zijn alle kaarten voor Dutch Valley uitverkocht. Een enorm succes voor het grootste festival met muziek van eigen bodem dat komende zaterdag 9 augustus gehouden wordt in recreatiegebied Spaarnwoude. Er worden op de vierde editie 40.000 bezoekers verwacht.

In 2013 raakte het festival ook al uitverkocht. Dat Dutch Valley ook in 2014 het bordje uitverkocht op de spreekwoordelijke deur mag hangen heeft zeker mede te maken met de enorme reeks artiesten van eigen bodem, ook nog eens het neusje van de zalm van de Nederlandse muziekwereld. Zaterdag a.s. kunnen de liefhebbers van rock, dance, pop, rap en het Nederlandstalig genre maar liefst bijna100 optredens (!) op negen verschillende podia (!) verwachten.
Van 13.00 tot 23.00 uur treden onder meer op: Jan Smit, The Partysquad, Gerard Joling, Ilse DeLange, The Opposites, Frans Bauer, DI-RECT, Glennis Grace, Roy Donders, Kensington, The Flexican & MC Sef, Thomas Berge, Jan Keizer & Anny Schilder, Danny de Munk, Mr. Polska, DJ Fajah Lourens en The Kik.
Op geen enkel ander festival is er zo’n diversiteit aan muziekstijlen én artiesten uit eigen land te vinden die gedurende één dag muziekliefhebbers gaan vermaken.

Gratis internet en andere services

De muziekfans kiezen Dutch Valley omdat het festival zich in de open lucht afspeelt, op de zomerse datum van 9 augustus wordt gehouden en omdat het op een schitterende locatie plaatsvindt. De natuurlijke omgeving van recreatiegebied Spaarnwoude, tussen Amsterdam en Haarlem. In de vallei en op en rond de groene heuvels zullen de zintuigen van muziekliefhebbers meer dan ooit worden geprikkeld, zo belooft de organisatie.
Maar Dutch Valley belooft (én biedt daadwerkelijk) meer (aan). Ten eerste is een groot festivalprobleem aangepakt, namelijk geen en/of slecht bereik met mobiel bellen. Netwerken van providers raken nou eenmaal overbelast door de piek van tienduizenden bellers op één plek. Op Dutch Valley is er gratis internet voor iedereen! Voor deze ongekende service zorgen de vier enorme wifitorens die op het festivalterrein strategisch staan opgesteld.
Daarop zijn overigens ook enorme led-schermen geplaatst waarop alle informatie over het festival verschijnt.
Hoe laat die zangeres begint op de Mainstage bijvoorbeeld of die coole rapper op de HipHop Stage. Maar ook info over het weer, files en wat er over trending topic Dutch Valley (#duv2014) wordt getwitterd komt voorbij. Ook foto’s (Instagram) zullen pronken op de schermen.

Een andere service die wordt geboden is de (gratis) winactie voor de eerste kaarten voor Dutch Valley 2015. 

Dutch Valley Festival met Datum: zaterdag 9 augustus 2014
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur

http://www.dutchvalleyfestival.nl/

https://twitter.com/DutchValleyFest