Machine Gun Kelly op 24 augustus in Amsterdam

20-04-2016 @ 10:44

Rapper Machine Gun Kelly komt op 24 augustus terug naar Nederland voor een optreden in de Melkweg in Amsterdam.

Konden we in 2015 met een snel uitverkochte TivoliVredenburg al constateren dat ‘Kells’ een rijzende hiphopster is, nu mogen we vaststellen dat de Amerikaan absoluut een gevestigde naam is. De 25-jarige rapper en acteur kreeg na jaren loon naar hard werken. Zijn ‘moeilijke’ tweede album ‘General Admission’ bleek helemaal niet zo moeilijk te zijn en sloeg in als een bom: het debuteerde gelijk op #1 in Billboard’s Top Hiphop Albums en bracht vier singles voort.

En zo kan het hard gaan als multigetalenteerde rapper. Na een zeer moeilijke jeugd, besluit Richard Colson Baker, zoals hij echt heet, het heft in eigen handen te nemen en werkt in de kelder bij zijn moeder thuis aan debuutalbum ‘Lace Up’. Op het SXSW-festival wordt ‘Kells’ ontdekt door Sean ‘P. Diddy’ Combs die de bakken vol talent bij Machine Gun Kelly gelijk herkent en tekent de dan pas 20-jarige rapper bij zijn Bad Boy Records-label.

Spoelen we een paar jaar verder, dan zien we een hiphop-ster die niet alleen twee zeer goed ontvangen albums heeft uitgebracht en een ongekend hoge view count op Youtube, maar ook een artiest die er al een wereldtour op heeft zitten en waarbij hij overal waar hij optrad de zaal compleet wist af te breken.

Machine Gun Kelly’s rauwe edgy beats, gecombineerd met een kraakheldere flow resulteren in een licht ontvlambare cocktail die je moet mee maken om te geloven.

Machine Gun Kelly

24.08.2016
Melkweg, Amsterdam
Verkoop vanaf 21.04.2016 om 10:00 via ticketmaster.nl

http://www.machinegunkelly.com/